Honda Power Equipment Honda EU30i 3000W draagbare inverter generator
Honda Power Equipment
Honda EU30i 3000W draagbare inverter generator

0 sterren - 0 beoordelingen - uw review toevoegen

Honda EU30i, 3000W draagbare invertergenerator met hoge kwaliteit spanning. Deze superstille generatoren kunt u overal gebruiken. Ideaal voor kampeeruitjes en tijdens het toeren met de caravan, want ze leveren zuivere en betrouwbare spanning op afgel...
€2.829,00incl. BTW
Op voorraad

Honda EU30i, 3000W draagbare invertergenerator met hoge kwaliteit spanning. Deze superstille generatoren kunt u overal gebruiken. Ideaal voor kampeeruitjes en tijdens het toeren met de caravan, want ze leveren zuivere en betrouwbare spanning op afgelegen locaties. Ze zijn ook heerlijk licht – dus u hoeft zelf maar weinig energie te leveren om ze te dragen.

Voorzien van:
Oil alert™ - Dit is een handige functie die schade aan uw motor voorkomt door deze automatisch uit te schakelen als het olieniveau te laag wordt.
DC-uitgang - De DC-uitgang levert maximaal 12 ampère voor het opladen van een accu. (U heeft hiervoor wel een optionele kabel nodig).
Lichtgewicht - Onze generatoren zijn niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook makkelijk te verplaatsen en op te bergen. Omdat ze zo licht in gewicht zijn, zijn ze makkelijk te verplaatsen, ongeacht de klus die u uitvoert.
Extra stil - Hij is zo stil dat u nauwelijks merkt dat hij er is. De geluidswerende demper, behuizing en akoestische panelen beperken het geluid van de machine aanzienlijk.
Eco-throttle™ - Dit is een slimme Honda technologie die automatisch het toerental van de motor aanpast aan de belasting. Dit bespaart brandstof, verlengt de levensduur van de motor en draagt bij aan een stillere werking.
Parallel bedrijf - Met gebruik van de originele Honda parallelkabels kunt u twee EU10i, twee EU20i, twee EU30i, twee EU30is, of twee EU26i generatoren met elkaar verbinden om het vermogen te verdubbelen. Let op: u kunt alleen twee identieke units parallel met elkaar schakelen.

Generator:
Spanningsregeling - Inverter
Type - Mono-fase
Max. vermogen (230 V) (W) - 3000
Continu vermogen (230 V) (W) - 2600
Nominale spanning (V) - 230
Nominale frequentie (Hz) - 50
Stroomsterkte (maximaal) (A) - 11,3
Gelijkstroomuitgang - 12V / 8A

Motor:
Model motor - GX160
Motor - 4-takt, OHV, 1 cilinder
Cilinderinhoud (cm³) - 163
Boring x slag (mm) -68 x 45
Motorsnelheid (rpm)- 4.000 max
Koelsysteem - Geforceerde luchtkoeling
Ontstekingsysteem - Transistor
Motoroliecapaciteit (l) - 0,53
Inhoud brandstoftank (l) - 5,9
Nominale bedrijfsduur - 3h50
Startsysteem -Repeteerstart
Geluidsniveau bij werkstation (dB(A)) - 71
Gegarandeerd Geluidsverm. niveau (dB(A)) -92

Afmetingen:
Lengte (mm) - 622
Breedte (mm) - 379
Hoogte (mm) - 489
Gewicht (kg) -35,2

Geen specificaties gevonden

Geen reviews gevonden

Service en onderhoud
Online en 1000 m² showroom
Ophalen en verzenden
Alle artikelen gebruiksklaar