Honda Honda HRG466VK grasmaaier
Honda
Honda HRG466VK grasmaaier

0 sterren - 0 beoordelingen - uw review toevoegen

Een lichtgewicht benzinemaaier met een maaibreedte van 46 cm, wielaandrijving (1 versnelling) en VERSAMOW.
€799,00incl. BTW
Op voorraad

Honda HRG466VK (uitgerust met VERSAMOW) benzinemaaier

Lichtgewicht

IZY-maaiers hebben allemaal een sterke, plaatstalen maaidek met poederfinish dat bestand is tegen roest en uv-straling. Dit geeft hem niet alleen duurzame kwaliteit, maar maakt hem ook makkelijk in onderhoud en schoonmaak. Dit is echt de meest gebruiksvriendelijke benzinemaaier. En dankzij de extra functies zoals het regelbare Versamow™-mulchsysteem, elektrische start en Roto-stop®op bepaalde modellen, is hij ook nog eens geweldig veelzijdig.

BEMEST UW GAZON

U KUNT TIJDENS HET MAAIEN MULCHEN IN- EN UITSCHAKELEN MET HET REGELBARE VERSAMOW®-MULCHSYSTEEM DOOR EENVOUDIG DE HANDIGE GROENE KNOP IN TE DRUKKEN EN TE DRAAIEN.

Automatische choke

Al onze producten worden aangedreven door eersteklas Honda motoren, zodat u zeker bent van betrouwbaar startgedrag en onderhoudsarme producten. Al onze grasmaaiers draaien op loodvrije benzine.

Extra stil

Ons onderzoeks- en ontwerpteam heeft een extra stil mes ontworpen (-0,5 dB(A)) vergeleken met conventionele messen. In combinatie met het ontwerp van de motor en het maaidek zorgt dit ervoor dat het geluidsniveau 30% onder de huidige EU-norm ligt.

 

Geen specificaties gevonden

Geen reviews gevonden

Service en onderhoud
Online en 1000 m² showroom
Ophalen en verzenden
Alle artikelen gebruiksklaar