Honda Honda HRG536CVK grasmaaier
Honda
Honda HRG536CVK grasmaaier

0 sterren - 0 beoordelingen - uw review toevoegen

Een lichtgewicht benzinemaaier met een maaibreedte van 53 cm en variabele snelheid.
€1.039,00incl. BTW
Op voorraad

IZY-grasmaaiers worden aangedreven door de beroemde luchtgekoelde 4-taktmotor van Honda.

De beste ter wereld. Voor u betekent dat krachtige prestaties, een laag brandstofverbruik en weinig onderhoud. Deze motoren zijn perfect geschikt voor IZY-grasmaaiers en bovendien zeer makkelijk te starten met de terugloophendel van zacht materiaal. Afwisselende tuinen, waarin maximale wendbaarheid gewenst is zonder aan kracht in te boeten, worden met minimale inspanning gemaaid. En omdat deze soepel lopende motor zo'n laag geluidsniveau heeft, zullen uw buren ook blij zijn met uw keuze.

Automatische choke

Al onze producten worden aangedreven door eersteklas Honda motoren, zodat u zeker bent van betrouwbaar startgedrag en onderhoudsarme producten. Al onze grasmaaiers draaien op loodvrije benzine.

Versamow™ selectief mulchsysteem

Met één handbeweging bepaalt u of het Versamow™ systeem van Honda het maaisel in de zak moet opvangen of dit moet versnipperen en als natuurlijke meststof over het gazon moet verspreiden.

Extra stil

Ons onderzoeks- en ontwerpteam heeft een extra stil mes ontworpen (-0,5 dB(A)) vergeleken met conventionele messen. In combinatie met het ontwerp van de motor en het maaidek zorgt dit ervoor dat het geluidsniveau 30% onder de huidige EU-norm ligt.

Geen specificaties gevonden

Geen reviews gevonden

Service en onderhoud
Online en 1000 m² showroom
Ophalen en verzenden
Alle artikelen gebruiksklaar