Husqvarna Husqvarna 236 - 36cm - 3/8 kettingzaag
Husqvarna
Husqvarna 236 - 36cm - 3/8 kettingzaag

5 sterren - 1 beoordelingen - uw review toevoegen

Husqvarna 236 is ideaal voor klussen als snoeien, lichte zaagwerkzaamheden en hobbymatig gebruik.
€169,00incl. BTW
Op voorraad

Husqvarna 236 - 36cm - 3/8

Husqvarna 236 is ideaal voor klussen als snoeien, lichte zaagwerkzaamheden en hobbymatig gebruik. Eenvoudig starten en werken met ingebouwde Husqvarna kenmerken zoals ergonomisch ontwerp, het vereenvoudigingstechnologie en krachtige X-Torq® motor met een lage uitstoot.

Zaagbladlengte: 36cm
Cilinderinhoud: 38,2 cm³
Vermogen: 1,4 kW
Gewicht: 4,7 kg

  • Gebruik (aanbeveling):
  • Cilinderinhoud:
  • Vermogens output:
  • Zaagbladlengte:
  • Gewicht:
  • Uitgevoerd met:
Boy Bakhuys
Ik gebruik mijn kettingzagen voor het snoeionderhoud van twee bomen en 1,5-2,5m3 brandhout per jaar, daar heb ik deze ook voor aangeschaft om mijn 20 jaar oude MCulloch te vervangen.
Het toeval wil dat ik van 3 stormschade bomen hout aangeboden krijg als ik de schade in orde maak en opruim. 5m3 gestapelde stammetjes van 40cm, geen kik geven, niet een keer onverwacht uitvallen of warmlopen, heel veel horizontaal zagen zonder het gevoel te krijgen dat de veiligheid onbereikbaar is. Geweldige trillingsdempers die de zaag soms een wiebelig gevoel geven als de ketting niet in het hout zit, maar mijn armen en schouders goed ontzien. Ietsje te zwaar om in de boom te klimmen, maar daar is ie eigenlijk ook niet voor gemaakt. Desondanks gedurende 4 uur klimwerk niet 1 x oncomfortabel of onveilig gevoeld. Misschien is dát wel het gevaar:-)
Startprocedure is wat onwennig, machine start ook niet als je eigenwijs blijft. Eenmaal aangewend wil je niet anders meer en start altijd meteen. Wél met Aspen benzine gezaagd. Aanrader.
Service en onderhoud
Online en 1000 m² showroom
Ophalen en verzenden
Alle artikelen gebruiksklaar