Husqvarna Husqvarna Flexi Accu Riem met adapterset KIT 3
Husqvarna Husqvarna Flexi Accu Riem met adapterset KIT 3
Husqvarna Husqvarna Flexi Accu Riem met adapterset KIT 3
Husqvarna
Husqvarna Flexi Accu Riem met adapterset KIT 3

0 sterren - 0 beoordelingen - uw review toevoegen

Ontworpen voor gebruik met Husqvarna Accu producten, is het Accu Riem FLEXI-systeem ideaal voor comfortabel, productief werken ver weg van een stopcontact. Door het gewicht op de taille van de gebruike...
€169,00incl. BTW
Op voorraad

Husqvarna Flexi Accu Riem met adapterset "KIT 3"

Ontworpen voor gebruik met Husqvarna Accu producten, is het Accu Riem FLEXI-systeem ideaal voor comfortabel, productief werken ver weg van een stopcontact. Door het gewicht op de taille van de gebruiker te leggen in plaats van de armen, vermindert het vermoeidheid. Ontwikkeld voor langere looptijden en efficiënter werken. Hiermee kunt u reserve batterijen, olie, water en accessoires gemakkelijk meenemen, waar u ook bent. Robuust opgebouwd uit hoogwaardige materialen, ontworpen voor flexibiliteit, comfort en gemak.

Kit 3:
Riem
Eén houder
Eén houder met connector
Accessoire tas

Deze set wordt geleverd met een connector voor het werken met alle Husqvarna-batterijproducten, inclusief producten die interne batterijen gebruiken of connectoren. Deze kit werkt met oudere software. Als u kit 3 gebruikt met een interne batterij, hebt u de batterij-adapter van de rugaccu (deze is niet inbegrepen) nodig.

 

Geen specificaties gevonden

Geen reviews gevonden

Service en onderhoud
Online en 1000 m² showroom
Ophalen en verzenden
Alle artikelen gebruiksklaar