Husqvarna Husqvarna LC253S grasmaaier
Husqvarna
Husqvarna LC253S grasmaaier

0 sterren - 0 beoordelingen - uw review toevoegen

Zelfrijdend en makkelijk in gebruik, hoge kwaliteit grasmaaier geschikt voor de middelgrote tuinen. Uitgevoerd met een duurzaam, corrosiebestendig composiet chassis en aluminium wiele...
€639,00
€620,50incl. BTW
Op voorraad

Husqvarna LC253 S grasmaaier 5 jaar garantie & 5 liter gratis brandstof**

Zelfrijdend en makkelijk in gebruik, hoge kwaliteit grasmaaier geschikt voor de middelgrote tuinen. Uitgevoerd met een duurzaam, corrosiebestendig composiet chassis en aluminium wielen. Dit alles voor vermindering van het gewicht. Een krachtige, betrouwbare motor en rubber banden voor betere prestaties en controle. Ergonomische en makkelijk opvouwbaar handgreep, handige verwijdering van de grasvangzak en een eenvoudig aan te passen maaihoogte, maakt elke maaibeurt eenvoudiger. Het uniek maaisysteem laat minder knipsels achter op het gazon voor een nette, professionele uitstraling.

Motor:  Briggs & Stratton 4-takt
Aandrijfsysteem: Ja
Variabele snelheid: nee
Maaimethodes: Opvang/ achter uitworp
Maaibreedte: 53 cm


Speciale internet aanbieding**
Deze aanbieding op dit product is alleen geldig wanneer dit product online in onze webshop wordt besteld. Hiermee vervalt de gratis brandstof die wordt vermeldt in de publicaties van Husqvarna en ontvangt u hiervoor in de plaats korting. Dit omdat het verboden is om brandstof te versturen.
Klik hier voor uitgebreide uitleg van de Actie voorwaarden

Geen specificaties gevonden

Geen reviews gevonden

Service en onderhoud
Online en 1000 m² showroom
Ophalen en verzenden
Alle artikelen gebruiksklaar