Husqvarna Husqvarna TS238 97cm
Husqvarna
Husqvarna TS238 97cm

0 sterren - 0 beoordelingen - uw review toevoegen

De TS 238 is ideaal voor huiseigenaren en landeigenaren met grotere tuinen, die een duurzame en comfortabele tractor nodig hebben met uitstekende wendbaarheid.
€2.999,00
€2.799,00incl. BTW
Op voorraad

Husqvarna TS238 97cm

Speciale internet aanbieding** Korting in plaats van gratis brandstof.

De TS 238 is ideaal voor huiseigenaren en landeigenaren met grotere tuinen, die een duurzame en comfortabele tractor nodig hebben met uitstekende wendbaarheid. Het is een efficiënte tractor met zijuitworp en een slim en ergonomisch design. De krachtige Husqvarna Endurance Series motor die start zonder choke, de pedaalbediende hydrostatische transmissie en de gegoten vooras zorgen samen voor een eenvoudig en probleemloos gebruik.. De U-Cut™ besturingstechnologie zorgt oor een betere wendbaarheid en extra efficiënt maaien met minder niet gemaaide stukken. Kan worden aangevuld met een grasvangbak en accessoire voor BioClip® (mulch)maaien.

Motor: Briggs & Stratton
Vermogen: 8,6 kW @ 2600 tpm
Transmissie: Hydrostatisch
Maaibreedte: 97cm

 

Speciale internet aanbieding**
Deze aanbieding op dit product is alleen geldig wanneer dit product online in onze webshop wordt besteld. Hiermee vervalt de gratis brandstof die wordt vermeldt in de publicaties van Husqvarna. Dit omdat het verboden is om brandstof te versturen.

 

Geen specificaties gevonden

Geen reviews gevonden

Service en onderhoud
Online en 1000 m² showroom
Ophalen en verzenden
Alle artikelen gebruiksklaar