Lumag Lumag RP300HPCA
Lumag
Lumag RP300HPCA

0 sterren - 0 beoordelingen - uw review toevoegen

Lumag RP300HPCA De krachtige (voorwaarts en achterwaarts lopende) Lumag RP300HPCA trilplaat is geschikt voor zowel het verdichten van middel tot zware ondergronden als het aantrillen van straatwerk (middel tot middelgrote oppervlakten). Uitstekend g...
€2.055,79incl. BTW
Op voorraad

Lumag RP300HPCA
De krachtige (voorwaarts en achterwaarts lopende) Lumag RP300HPCA trilplaat is geschikt voor zowel het verdichten van middel tot zware ondergronden als het aantrillen van straatwerk (middel tot middelgrote oppervlakten). Uitstekend geschikt voor het verdichten van zand, grind etc. door zijn zeer krachtige 11 Pk motor. Zeer stabiele opbouw van de machine waarbij de motor door een zwaar belastbaar raamwerk wordt beschermd.

Eenvoudig te bedienen met een hoge dieptewerking en traploos regelbaar voor- en achteruit instelling. De trilplaat is aanzienlijk handiger in gebruik dan een alleen vooruit lopende trilplaat. Door gebruik te maken van de aanbouwplaten kunt u twee verschillende bodemplaat afmetingen gebruiken. Tevens voorzien van een elektronisch oliepijl systeem. Uitgerust met een volledig afgeschermde aandrijfriem, een beschermbeugel, en nu inclusief een speciale transparante PU ondermat welke beschadiging aan het straatwerk zal voorkomen en de slagkracht kan dempen en een eenvoudige transport wielenset.

-benzine 11pk
-slagkracht 3800kg
-voor- en achteruit
-gewicht 268kg 

Geen specificaties gevonden

Geen reviews gevonden

Service en onderhoud
Online en 1000 m² showroom
Ophalen en verzenden
Alle artikelen gebruiksklaar