Lumag Lumag RPi13N
Lumag
Lumag RPi13N

0 sterren - 0 beoordelingen - uw review toevoegen

Lumag RPi13N Deze compacte (voorwaarts lopende) Lumag RPi13 trilplaat voor zowel het verdichten van diverse grondsoorten en materialen als het aantrillen van straatwerk (kleine en middelgrote oppervlakten). Bij uitstek geschikt voor het verdichten va...
€785,29incl. BTW
Op voorraad

Lumag RPi13N
Deze compacte (voorwaarts lopende) Lumag RPi13 trilplaat voor zowel het verdichten van diverse grondsoorten en materialen als het aantrillen van straatwerk (kleine en middelgrote oppervlakten). Bij uitstek geschikt voor het verdichten van grind en zand en trilwerkzaamheden bij het aanleggen van opritten, terrassen, het afwerken en vervaardigen van (asfalt) wegen en parkeerplaatsen etc.

Uitgerust met een volledig afgeschermde aandrijfriem, ergonomisch gevormde duwboom, twee handgrepen en 4 zijdige beschermbeugel. Machine is voorzien van een GEGOTEN SPUITGIET BODEMPLAAT (altijd vlak, minder slijtage en trillingen). De ergonomisch gevormde duwboom is ook nog voorzien van schuimrubber voor minder vibraties.

De 12 liter watertank is gemakkelijk te vullen en aangesloten op een sproeisysteem voor een optimale waterverdeling over de gehele breedte van de grondplaat. Het water zorgt voor het onderdrukken van stof bij het verdichten van droge ondergronden en is zeer geschikt voor het aantrillen van zowel warm als koud asfalt Door een speciale sproeier wordt het water voor en onder de trilplaat verdeeld. De watertank is afneembaar waardoor de trilplaat uiteraard ook zonder watertank te gebruiken is.

De RPi13 wordt nu geleverd inclusief een speciale transparante PU ondermat welke beschadiging aan het straatwerk zal voorkomen, een eenvoudige "Kick-back" transport wielenset, een 10 liter watertank. De motor is geschikt voor euro loodvrije benzine maar wij adviseren Aspen 4 alkylaat benzine (vooral als u de machine niet regelmatig gebruikt).

-benzine 6,5pk
-slagkracht 1350kg
-spuitgietzoolplaat
-gewicht 106kg
 

Geen specificaties gevonden

Geen reviews gevonden

Service en onderhoud
Online en 1000 m² showroom
Ophalen en verzenden
Alle artikelen gebruiksklaar