Matom Matom Banden-tegeltang MTKSH-2H
Matom
Matom Banden-tegeltang MTKSH-2H

0 sterren - 0 beoordelingen - uw review toevoegen

Matom Banden-tegeltang MTKSH-2H Banden- en tegeltang. Deze ook wel tegel tiller genoemde klem zorgt voor het eenvoudig transporteren en leggen van grote tegels, banden of inritblokken. De banden- en tegeltang moet u met twee mensen bedienen maar kan...
€131,89incl. BTW
Op voorraad

Matom Banden-tegeltang MTKSH-2H
Banden- en tegeltang. Deze ook wel tegel tiller genoemde klem zorgt voor het eenvoudig transporteren en leggen van grote tegels, banden of inritblokken. De banden- en tegeltang moet u met twee mensen bedienen maar kan door het hijsoog ook machinaal gebruikt worden. De draagcapaciteit is 150Kg. De breedte van de tegels moet liggen tussen de 50 en 108cm. De gripdiepte is 4cm en twee widea punten zorgen voor extra hefgrip.

De tegels kunnen volledig tegen elkaar aangelegd worden. Zoals u op de afbeelding kunt zien heeft de tegel tiller aan beide zijden een hoekprofiel (waar de tegel tussen klemt bij het heffen) maar aan één zijde zit aan het hoekprofiel een horizontale strip. Als je de tegel moet plaatsen rust dit gedeelte op de reeds op zijn plaats liggende tegel en zal daarna de tegel op de gewenste voegafstand neergelegd kunnen worden (door beide de tegel tiller te laten zakken).

-bereik 500-1100mm
-draagcapaciteit 150kg 

Geen specificaties gevonden

Geen reviews gevonden

Service en onderhoud
Online en 1000 m² showroom
Ophalen en verzenden
Alle artikelen gebruiksklaar