Husqvarna Husqvarna TS348XD zitmaaier
Husqvarna Husqvarna TS348XD zitmaaier
Husqvarna Husqvarna TS348XD zitmaaier
Husqvarna Husqvarna TS348XD zitmaaier
Husqvarna Husqvarna TS348XD zitmaaier
Husqvarna
Husqvarna TS348XD zitmaaier

0 sterren - 0 beoordelingen - uw review toevoegen

De Husqvarna TS242TXD is een krachtige en comfortabele tractor met zij-uitworp, een stevig ClearCut™ dek en een slim, gebruiksvriendelijk ontwerp, ontwikkeld voor gebruik in...
€5.999,00
€5.827,00incl. BTW
Op voorraad

Husqvarna TS348XD zitmaaier 50 liter gratis brandstof**

De Husqvarna TS242TXD is een krachtige en comfortabele tractor met zij-uitworp, een stevig ClearCut™ dek en een slim, gebruiksvriendelijk ontwerp, ontwikkeld voor gebruik in middelgrote tot grote tuinen. Met pedaal bediende hydrostatische transmissie en gegoten vooras zorgen voor een gemakkelijke, probleemloze bediening en de vergrendelbare differentieeltransmissie geeft superieure tractie in gladde omstandigheden en hellingen. Uitgerust met 15" deluxe stoel, stuur met zachte velg, LED-verlichting en startsleutel. Collector- en BioClip®-set zijn verkrijgbaar als accessoires.

Motor: Briggs & Stratton
Transmissie: Hydrostatisch
Maaibreedte: 107cm

** Speciale internet aanbieding

Deze aanbieding op dit product is alleen geldig wanneer dit product online in onze webshop wordt besteld. Hiermee vervalt de gratis brandstof die wordt vermeldt in de publicaties van Husqvarna en ontvangt u hiervoor in de plaats korting. Dit omdat het verboden is om brandstof te versturen.

Geen specificaties gevonden

Geen reviews gevonden

Service en onderhoud
Online en 1000 m² showroom
Ophalen en verzenden
Alle artikelen gebruiksklaar