Honda Honda HRG416PK grasmaaier
Honda
Honda HRG416PK grasmaaier

0 sterren - 0 beoordelingen - uw review toevoegen

De kleinste IZY-duwmaaier weegt slechts 28,5 kg en is de lichtste benzinemaaier die we maken.
€499,00
€399,00incl. BTW
Op voorraad

Honda HRG416PK

De kleinste IZY-duwmaaier weegt slechts 28,5 kg en is de lichtste benzinemaaier die we maken. En niet voor niets natuurlijk; een duwmaaier moet licht aanvoelen en makkelijk te bedienen zijn. Om hem nog lichter te maken, hebben we kogellagers aangebracht op alle vier wielen. Ze zijn niet alleen sterk, maar maken het maaien van uw gazon bovendien moeiteloos. De modellen met vaste snelheid en de drie nieuwe SMART drive®-modellen, met nauwkeurige bediening, zijn makkelijk en aangenaam in gebruik. U kunt de kleinste ruimtes bereiken en de maaitijd voor grotere gazons verkorten.

Maaibreedte: 41cm
Aandrijving: nee   

Automatische choke

Al onze producten worden aangedreven door eersteklas Honda motoren, zodat u zeker bent van betrouwbaar startgedrag en onderhoudsarme producten. Al onze grasmaaiers draaien op loodvrije benzine.

Extra stil

Ons onderzoeks- en ontwerpteam heeft een extra stil mes ontworpen (-0,5 dB(A)) vergeleken met conventionele messen. In combinatie met het ontwerp van de motor en het maaidek zorgt dit ervoor dat het geluidsniveau 30% onder de huidige EU-norm ligt.

Geen specificaties gevonden

Geen reviews gevonden

Service en onderhoud
Online en 1000 m² showroom
Ophalen en verzenden
Alle artikelen gebruiksklaar