Winteronderhoud

Onderhoudstarieven

Het tuinseizoen loopt wederom weer ten einde. De winterperiode staat voor de deur. Daarom is het nu een uitstekende tijd om uw tuinmachine een onderhoudsbeurt te geven. 

Als u u nu aanmeldt, dan profiteert u van het feit dat u straks direct aan de slag kunt en periodiek onderhoud komt de levensduur van uw machine ten goede. 

Dit jaar werken wij met vaste tarieven voor de diverse groepen tuinmachines. Mochten wij naast de onderhoudsbeurt onvolkomenheden bij uw tuinmachine aan treffen dan nemen wij contact met u op. U wordt dan op de hoogte gesteld van deze gebreken en wat hiervan de kosten zullen zijn. U heeft dan deze keuze of wij dit voor u mogen uitvoeren.

Wilt u dat wij uw machine dit jaar weer komen ophalen en weer brengen vul dit dan in bij 'aanvullende informatie'. Wij rekenen dit jaar voor het halen en brengen tezamen € 15,- incl. btw.
Uw machine zelf langsbrengen kan natuurlijk altijd tijdens onze openingstijden.

Naast de vertrouwde service die u van ons gewend bent, bieden wij, dit jaar, nu ook een optionele wasbeurt aan. Voor uw loopmaaier kost dit € 15,00 incl. btw en voor een zitmaaier € 27,50 incl. btw.  Bent u hier in geïnteresseerd, geef dit dan aub simpel aan met het woord 'wasbeurt' bij de 'aanvullende informatie'.

Winterbeurt formulier
Verzend formulier