Winteronderhoud

 
Wederom is er een jaar voorbij en de winterperiode staat weer voor de deur. Daarom is het nu een uitstekende tijd om uw tuinmachine een onderhoudsbeurt te geven. 
Als u u nu aanmeldt, dan profiteert u van het feit dat u straks direct aan de slag kunt en periodiek onderhoud komt de levensduur van uw machine ten goede. Attentie! Voor degene die gebruik maken van de verlengde garantie van 5 jaar bij Honda en Husqvarna, hiervoor geldt een jaarlijkse onderhoudsplicht.

Ook dit jaar werken wij wederom met vaste tarieven voor de diverse groepen tuinmachines. Mochten wij naast de onderhoudsbeurt onvolkomenheden bij uw tuinmachine aantreffen dan nemen wij contact met u op. U wordt dan op de hoogte gesteld van deze gebreken en wat hiervan de kosten zullen zijn. U heeft dan deze keuze of wij dit voor u mogen uitvoeren.

Wilt u dat wij uw machine ophalen en weer terugbrengen vul dan de retour email in
(zie link hieronder).
Wij rekenen voor deze service eenmalig € 15,- incl. btw.

Naast de vertrouwde service die u van ons gewend bent, bieden wij ook weer de optionele wasbeurt aan. Voor uw loopmaaier kost dit € 15,00 incl. btw en voor een zitmaaier € 27,50 incl. btw.  Bent u hier in geïnteresseerd, geef dit dan aub simpel aan met het woord 'wasbeurt' bij de 'aanvullende informatie'.

Wilt u u aanmelden klik dan op de onderstaande link. Dan opent de retour e-mail.
Vul deze aub zoveel mogelijk in en mail deze dan terug.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

mailen naar: [email protected]
 
De machine zelf langs brengen kan natuurlijk ook, maar bellen is ook mogelijk op nummer:
0226-421 353Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »