Winteronderhoud

Het tuinseizoen loopt wederom ten einde om plaats te maken voor de winter. Uw grasmaaier en andere tuinmachines worden weer voor een langere periode weggezet.

Nu is het dus een goede tijd om uw machine een onderhoudsbeurt te geven.

U profiteert dan van het feit dat u straks weer meteen aan de slag kunt en voorkomt U ergernis en onnodig wachten in het toch al drukke voorjaar. Naast dit alles, komt periodiek onderhoud de levensduur van uw machine ten goede en zal deze een beter resultaat geven tijdens het gebruik van uw machine.

Indien u uw machine zelf wilt brengen voor winteronderhoud doe dit dan zo spoedig mogelijk, om een lange wachttijd te voor komen.

Wilt u dat uw machine door ons wordt gehaald voor winteronderhoud meldt dit aan via onderstaande formulier.

Voor het halen en brengen van uw machine rekenen wij wel een vergoeding.  

 

Indien u meerdere machines heeft die winteronderhoud benodigd hebben vermeldt dit dan aub bij “overige machine informatie”

Na uw aanmelding, wordt uw machine opgenomen in onze planning, die dan in de loop van de winter wordt opgehaald. Hierover wordt u van te voren, door ons, telefonisch geïnformeerd.

 

Als u zich tijdig heeft aangemeld, dan zorgen wij er ook weer voor dat uw machine op tijd terug is voor het begin van het maaiseizoen.

 

Uiteraard kunt ons ook bellen of mailen betreft aanvullende informatie of een afspraak.

Winterbeurt formulier
Verzend formulier