• Honda Honda EU22i 2200W draagbare inverter generator

Honda EU22i 2200W draagbare inverter generator

Honda EU22i, 2200W draagbare inverter generator met hoge kwaliteit spanning. Deze super stille generatoren kunt u overal gebruiken. Ideaal voor kampeeruitjes en tijdens het toeren met de caravan, want ze leveren zuivere en betrouwbare spanning op afgel...
Beschikbaarheid:
Op voorraad (1)
Reviews:
€1.799,00
Incl. btw

Honda EU22i, 2200W draagbare inverter generator met hoge kwaliteit spanning. Deze super stille generatoren kunt u overal gebruiken. Ideaal voor kampeeruitjes en tijdens het toeren met de caravan, want ze leveren zuivere en betrouwbare spanning op afgelegen locaties. Ze zijn ook heerlijk licht – dus u hoeft zelf maar weinig energie te leveren om ze te dragen.

Voorzien van:
Oil alert™ - Dit is een handige functie die schade aan uw motor voorkomt door deze automatisch uit te schakelen als het olieniveau te laag wordt.
DC-uitgang - De DC-uitgang levert maximaal 12 ampère voor het opladen van een accu. (U heeft hiervoor wel een optionele kabel nodig).
Lichtgewicht - Onze generatoren zijn niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook makkelijk te verplaatsen en op te bergen. Omdat ze zo licht in gewicht zijn, zijn ze makkelijk te verplaatsen, ongeacht de klus die u uitvoert.
Extra stil - Hij is zo stil dat u nauwelijks merkt dat hij er is. De geluidswerende demper, behuizing en akoestische panelen beperken het geluid van de machine aanzienlijk.
Eco-throttle™ - Dit is een slimme Honda technologie die automatisch het toerental van de motor aanpast aan de belasting. Dit bespaart brandstof, verlengt de levensduur van de motor en draagt bij aan een stillere werking.
Parallel bedrijf - Met gebruik van de originele Honda parallelkabels kunt u twee EU10i, twee EU20i, twee EU30i, twee EU30is, of twee EU26i generatoren met elkaar verbinden om het vermogen te verdubbelen. Let op: u kunt alleen twee identieke units parallel met elkaar schakelen.

Generator:
Spanningsregeling - Inverter
Type - Mono-fase
Max. vermogen (230 V) (W) - 2200
Continu vermogen (230 V) (W) - 1600
Nominale spanning (V) - 230
Nominale frequentie (Hz) - 50
Stroomsterkte (maximaal) (A) - 7
Gelijkstroomuitgang - 12V / 8A

Motor:
Model motor - GX100
Motor - 4-takt, OHV, 1 cilinder
Cilinderinhoud (cm³) - 98.5
Boring x slag (mm) -56 x 40
Motorsnelheid (rpm)- 5.000 max
Koelsysteem - Geforceerde luchtkoeling
Ontstekingsysteem - Transistor
Motoroliecapaciteit (l) - 0,4
Inhoud brandstoftank (l) - 3,6
Nominale bedrijfsduur - 3h50
Startsysteem -Repeteerstart
Geluidsniveau bij werkstation (dB(A)) - 71
Gegarandeerd Geluidsverm. niveau (dB(A)) -89

Afmetingen:
Lengte (mm) - 512
Breedte (mm) - 290
Hoogte (mm) - 425
Gewicht (kg) -20,7

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »