Timberwolf TW 13/75G - 7.5cm houtversnipperaar

Timberwolf TW 13/75G - 7.5cm houtversnipperaar
De Timberwolf 13/75G is geschikt voor alle soorten 75-mm versnipperaar op de markt. Voor een eenvoudige en veilige werking wordt het materiaal ingetrokken met een directe snijmesseninvoer.
Het robuuste ontwerp en de zeer lange levensduur van de messen staan garant voor lage onderhoudskosten.  Er is gewoonweg geen andere hakselaar met een valtrechterinvoer die zo goed presteert en zo lang meegaat.

Dit is een fantastische kleine versnipperaar die veel meer kan dan zijn afmetingen doen vermoeden. De TW 13/75G is een commerciële hakselaar die het hele jaar door, dag in - dag uit, zijn werk doet.

De TW 13/75G is een indrukwekkend werkpaard. Hij stijgt uit boven de concurrentie door de volgende kenmerken:

- De machine is handgemaakt uit dikke stalen platen. Handwerk is  arbeidsintensiever, maar garandeert wel kwaliteit en sterkte.
- De rotor en as zijn gemaakt uit massief staal en zijn bestand tegen de snijkrachten welke door de 13pk Honda motor worden gegenereerd.
- De as loopt in twee industriële lagers, overbemeten voor de krachten die ze te verduren krijgen.
- Voor maximale  prestaties wordt er gebruik gemaakt van een
13pk sterke handgestarte Honda motor, perfect gematcht voor de snijrotor.
- Zoals bij alle versnipperaars/hakselaars moet het materiaal eerst worden bewerkt om te voldoen aan de invoer van de machine. De TW 13/75G onderscheid zich hier in ten opzichte van de concurrentie doordat het materiaal wat ingevoerd wordt veel minder bewerking nodig heeft. Dit is te danken aan de sterke invoer eigenschappen van de machine, door de plaatsing en het ontwerp van het mes en de invoertunnel.
- Afhankelijk  van het materiaal heeft de TW 13/75G een doorvoer capaciteit tot 0,75 ton per uur, dit is sneller dan dat de bediener het materiaal kan invoeren!
- In tegenstelling tot de meeste machines met deze afmeting werpt de TW 13/75G het materiaal net boven kniehoogte uit in plaats van direct op de grond, dit heeft de volgende voordelen:
- De machine kan meer van 1,5 ton versnipperen voordat deze
verplaatst moet worden ter voorkoming van blokkade van de uitvoer.
- Door de verstelbare uitvoer kunnen de snippers direct in een opvangbak, op
de grond of in een big-bag worden geprojecteerd.

• 75 MM INVOER CAPACITEIT
• TOTAAL EIGEN  GEWICHT  188KG
• HONDA 13PK BENZINEMOTOR

Timberwolf TW 13/75G - 7.5cm houtversnipperaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »