Timberwolf TW 160PH - 15cm houtversnipperaar

Timberwolf TW 160PH COMPACTE, STERKE EN SNELLE HYDRAULISCHE HOUTVERSNIPPERAAR’
HYDRAULISCHE AANGEDREVEN VERSNIPPERAARS MET SNELVERKEER WIELSTEL

De beste dingen zitten in de kleine dingen
Zeker als je net begint als hovenier, dan wil je een houtversnipperaar die tegen een stootje kan. Je wilt dan een machine die licht, makkelijk te manoeuvreren en eenvoudig te onderhouden is. En uiteraard één die het serieuze werk aan kan.

Het draait allemaal om wat er in zit
De TW 160PH is de vervanger van de voor jaren lang toonaangevende TW125PH. Het eerste wat je zou kunnen opvallen zijn de verbeterde messen, van enkelzijdige naar omkeerbaar.

Het machine ontwerp is vereenvoudigd waardoor het makkelijker is voor u om de machine in perfecte staat te houden. De windvanen op het vliegwiel zijn nu van staal in plaats van aluminium. Dit zorgt voor nog meer kracht.

De smeerpunten zijn nu centraal geplaatst aan de zijkant en er zijn twee inspectie luiken aan beide zijden van de trechter om de invoerrollen te controleren. De invoertrechter is aan de bovenkant aangepast zodat u makkelijker onhandig takken kunt invoeren. De machine voelt vertrouwd aan, maar onderhuids is het een compleet nieuwe machine. Deze machine levert u meer. Zo licht, zo goed ontworpen, zo krachtig en zo veel waar voor u geld.

Vraag vandaag nog een demonstratie aan en u zult danig onder de indruk zijn.

KENMERKEN

  • 22PK HONDA BENZINEMOTOR
  • 152MM (6 ") DIAMETER VERWERKINGSCAPACITEIT
  • SNEL TOEGANKELIJKE DUBBELZIJDIGE OMKEERBARE MESSEN
  • 160MM X 160 INVOEROPENING
  • 608KG EIGEN GEWICHT
  • GEMIDDELDE SNIPPER GROOTTE 14.9MM
Timberwolf TW 160PH - 15cm houtversnipperaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »