Timberwolf TW 190TVGTR - 19cm houtversnipperaar RUPS

Timberwolf TW 190TVGTR - 19cm houtversnipperaar RUPS
Voor bedrijven die op zoek zijn naar maximale aanpassingsmogelijkheden en veiligheid bieden wij de TW 190TVGTR die werkt met het unieke Wolftrack- veiligheidssysteem. Deze versnipperaar op rupsbanden heeft niet alleen een instelbare rupsbandenbreedte, ook de hoek van het chassis ten opzichte van de ondergrond en zelfs de grondspeling kunnen worden aangepast om obstakels te ontwijken.

Tijdens werkzaamheden op een helling kan elke rupsband afzonderlijk worden uitgeschoven zodat de werkpositie voor de gebruiker horizontaal blijft. De grondspeling wordt verhoogd door beide rupsbanden uit te schuiven, waardoor de machine kan werken in uitzonderlijk modderige/waterrijke omstandigheden.

Timberwolf TW 190TVGTR
Dankzij de vergrote grondspeling is de versnipperaar ook inzetbaar op een extreem ongelijke ondergrond en kan deze over boomstronken heenrijden. De versnipperaar is uitgerust met de 45-pk Kubota V1505T turbo dieselmotor en beschikt daardoor over voldoende kracht en mogelijkheden om ook de moeilijkste locaties te bereiken. Aangekomen  op locatie zijn er voldoende pk's en capaciteit on de klus snel en efficient te klaren.

KENMERKEN:
• 190 MM INVOERCAPACITEIT
• TOTAAL EIGEN GEWICHT 1873 KG
• KUBOTA 4 CILINDER 45PK TURBO DIESEL MOTOR
• BEDIENINGSPLATFORM VOOR GEBRUIKER

Timberwolf TW 190TVGTR - 19cm houtversnipperaar RUPS
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »